In een groepscursus of een op maat gemaakte Personal Coaching van Fit & Slank ontwikkel je een gezond eetpatroon waarbij je zelf je keuzes maakt en je verantwoordelijkheid behoudt, met de methode ‘de Regel van 3 en de 7 Afspraken’.

 

FIT & SLANK 'IN 8 WEKEN' 

In deze eerste cursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes. In de lessen komen er diverse onderwerpen aan bod, waaronder: meten is weten, sport en gezondheid, het omgaan met verleidingen en het lezen van etiketten. Tevens krijg je een analyse van je eetpatroon en leefstijl.

 

Fit & Slank 'in evenwicht'

Naast een weegmoment en een 'peptalk' komen er veel nieuwe onderwerpen aan bod: voedingsvezel, cholesterol, additieven, vitamines, mineralen, zoetstoffen etc. Verder worden de mogelijke valkuilen besproken waar je tegen aan kunt lopen. Door deze nieuwe informatie krijg je nog meer inzicht in je leefstijl en ben je in staat om nog bewustere keuzes te maken.

Fit & Slank 'een leven lang'

Is het je gelukt om in het verleden succesvol af te vallen? Superfijn! Maar heb je het nieuwe gewicht ook kunnen behouden? Want daar gaat het juist om en dat is wat wij de cursisten van Fit & Slank willen bijbrengen. Deze cursus wordt ondersteund met een vetpercentagemeeting, natuurlijk een wekelijks weegmoment en vooral uitgebreide 'peptalks' voor verdere motivatie. In deze cursus is er meer ruimte voor interactie met medecursisten en meer ruimte voor vragen en discussie.

 

Fit & Slank 'onder controle'

De 4 sessies vinden 2 keer per maand plaats en duren 15 minuten. Tijdens dit controlemoment word je gewogen en krijg je een peptalk.

Een cursus voor die bekende stok achter de deur. 

 

Fit & Slank 'Totaal'

Indien je weet dat je er zeker van wilt zijn om jouw lange termijn doelen te halen kun je voor Fit & Slank 'Totaal' kiezen. 
Deze cursus loopt over maximaal 1 jaar en daarbij worden de cursussen 'in 8 weken', 'in evenwicht', 'een leven lang' en 'onder controle' doorlopen.
Je zult hiervoor een afspraken formulier invullen om doelen te stellen.